|
Czysty kolagen, piszcie wasze opinie! (goraca 30) |
|
|
kolagen jest zaj**isty, po odchudzaniu piersi w moment nabraly jedrnosci (a chcialam juz sie" wieszac"), bo wczesniej mialam super. Teraz smaruje posladki. I jest coraz lepiej. 100% warto. Polecam!!! (więcej...) |
|
|
Jak dział kolagen? (dziewczyna ) |
|
|
a na rozstepy pomaga ;/? bo mi ostatnio po wachaniach wagi (gora->dol->gora->dol.) pojawilo sie kilka nowych ;(
(więcej...) |
|
|
Kolagen zbiorczy - help! (monia) |
|
|
Thank you for the wonderful share - this is definitely a well done job! (więcej...) |
|
|
Naturalny kolagen (Samanta) |
|
|
Moja znajoma używała naturalnego kolagenu, kupiła go u producenta za około 200zł- ale powiedziała, że watr tej ceny... Co prawda nie widziałam jej stanu cery sprzed kuracji ( po prostu jej nie znałam), ale jeśli to co mówi to prawda, a raczej tak, to faktycznie zdziałał cuda. Znikły przebarwienia, zmarszczki itp. Znajoma ma około 40-stki. A co do ceny to warto się zastanowić czy na allegro to nie są tanie podróbki, po których możesz być zawiedziona.. (więcej...) |
|
|
Wstrzykiwanie kolagenu (DARIA) |
|
|
Jeśli chodzi o kolagen, to bardzo rzadko są jakieś powikłania po zabiegu. Infekcje mogę powstać, jeśli zabieg nie był wykonany w sterylnych warunkach i za pomocą czystych strzykawek i igieł lub nie będziesz przestrzegać zaleceń lekarskich. (więcej...) |
|
|
powiększanie ust (Julka) |
|
|
nie bardzo wiem co zrobić, mam bardzo małe usta (kiedyś czytałam porady nt. ust na stronie usta.info.pl) i chciałabym je sobie powiększyć. słyszałam, że można je powiększyć poprzez wstrzyknięcie kolagenu, czy jest to prawda? (więcej...) |
|
|
zapewnienie odpowiedniej ilości kolagenu (Mariola) |
|
|
Czytałam artykuł, że rozstępy powstają w wyniku niedoboru kolagenu, dlatego chciałam wiedzieć jak mam zapewnić odpowiednią ilość kolagenu w organizmie, tabletki czy jakieś zabiegi (więcej...) |
|
|
Na zmarszczki? (Jagoda) |
|
|
Słyszałam, że kolagen naturalny jest dobry na zmarszczki. Czy to prawda? (więcej...) |
|
|
jaka jest skuteczność na skórę (Emilia) |
|
|
Jaka jest skuteczność na skórę kolagenu? A co ze skutecznością tabletek z kolagenem, skoro producent mówi tylko o regeneracji stawów, chrząstek..?? Można liczyć na efekt widoczny z zewnątrz?? Pytam bo interesuje mnie kolagen w tabletkach i czy na mojej skórze odczuję widoczny efekt (więcej...) |
Kosmetyki naturalne
Nawet nie zdajemy sobie sprawy, iż da się dbać o skórę domowymi sposobami, nie wydając dużych sum na kosztowne kremy. Często się zdarza, że nie spełniają naszych oczekiwań.
Depilacja woskiem jest jednym z najstarszych i najpopularniejszych sposobów depilacji. W obecnych czasach depilacja stała się obowiązkowym elementem higieny osobistej, zarówno u kobiet jak i mężczyzn.
Mezoterapia
Ponad dwadzieścia lat temu mezoterapia została oficjalnie uznana przez francuską Akademię Medyczną za element medycyny naukowej. Można nią leczyć rozstępy, cellulit zgromadzony na udach, pośladkach i brzuchu oraz wszelkie zwiotczenia skóry.